Det är alltid rent och fräscht och luktar alltid gott på dagiset. Tummen upp!

”Min yorkshireterrier kille Enzo går på Hund i Stan i Vasastan och vi är såå nöjda med dagiset! Fröknarna är duktiga, engagerade och vänliga och man märker att de verkligen bryr sig om hundarna. Trots att fröknarna har många hundar, och mattar och hussar, att hålla koll på, får man alltid ett personligt och trevligt bemötande. Man märker att fröknarna har bra koll på hundarna och man känner sig väldigt trygg med att lämna sin hund i deras händer. Det är alltid rent och fräscht och luktar alltid gott på dagiset. Tummen upp!”
Julia

Vi vet helt enkelt att Chanel har det bra

”Bästa med dagiset är att man kan slappna av och inte behöva tänka alls på hur hunden har det om dagarna. Så bra förtroende har vi för personalen och hela verksamheten. Vi vet helt enkelt att Chanel har det bra. Tyvärr ska Chanel sluta snart för jag är hemma och studerar på distans, men så fort jag får jobb igen så står hon i kö för att komma tillbaka. ”
Riitta

Personalen är trevlig, kommunikativ och hjälpsam

”Vår hund började på hunddagis i Hornstull när han var åtta månader och han har trivts från första stund!
Personalen är trevlig, kommunikativ och hjälpsam. Alla dagisfröknar brinner för sitt arbete och vill verkligen Lennons bästa.
Vi får alltid massor med nyttiga tips på hur vi kan göra för att Lennon ska må som bäst. Flera gånger när Lennon har varit sjuk så tipsar fröknarna hur vi kan göra för bästa återhämtning.
Vi har fullt förtroende för fröknarnas kompetens och med tanke på att Lennon längtar efter att gå till dagis varje dag vet vi med säkerhet att alla fröknar gör ett fantastiskt jobb!
Tack för att Ni finns!”
Milja

Från första dagen har vi bemötts med största engagemang från såväl ägare som personal

”Från första dagen har vi bemötts med största engagemang från såväl ägare som personal. God kommunikation kring fyrverkerier och annat som har varit lite jobbigt för Dante. Vi tackar för de dryga två åren som Dante fått vara hos er och grattar den vovve som får ta Dantes plats på Stockholms bästa hunddagis!”
Annicka

Vi kommer absolut att gå flera kurser på Hundistan i framtiden och kommer att rekommendera deras kurser till andra

”Min man och jag går valpkurs med vår busiga och kaxiga mellanpudelvalp Myrra. Det var 14 år sedan vi hade valp senast och det har hänt mycket inom hundträning sedan dess. Dessutom är Myrra en annan personlighet än vår förra hund och vi behöver träna på helt andra saker med henne. Evelina som är vår kursledare är kunnig, klok och erfaren. Hon har många års kunskaper i ryggen och det märks i hennes undervisning, både i teori och praktik. Hon är pedagogisk, supertydlig och rolig, så hon får både hundägare och hundar att fatta det som ska läras in.
Vi kommer absolut att gå flera kurser på Hundistan i framtiden och kommer att rekommendera deras kurser till andra.”
Lotta Polfeldt

Kan inte tänka mig ett bättre ställe för min lilla Hjalmar, både Hjalmar och jag älskar hans dagis

”Hjalmar har gått på sitt dagis Hund i Stan på Södermalm sen han var 7 månader gammal. Redan vid första visningen kände jag ett stort förtroende för personalen, vilket är viktigt för mig eftersom en stor del av Hjalmars dagar spenderas på dagis.

Hade inte kunnat hitta ett bättre dagis där det dessutom arbetar personal som verkligen bryr sig. Kommer med tips och råd om jag frågar, eller om det är något jag borde tänka på. Hjalmar som är en mops blir lätt lite överhettad när det är varmt ute och då fick jag tipset att skaffa en kylväst. Kanske självklart för många men jag visste inte ens att det fanns innan dagiset informerade mig!

Kan inte tänka mig ett bättre ställe för min lilla Hjalmar, både Hjalmar och jag älskar hans dagis :)”
Anders med Hjalmar mops

Vi är ingenting utan våra kunder och vi vill såklart veta vad du tycker om oss.