IMG_7794

Vad roligt att du är nyfiken på våra kurser! Vår målsättning är att det ska vara lärorikt, roligt och givande att gå kurs för såväl hund som hundägare. Under höstterminen har vi färre kursstarter då vi bygger upp hundsalongen och dogwalking men kommer hålla ett antal kurser för nya och gamla kunder.

Att tänka på inför val av hundkurs
Det finns flera saker att tänka på när man ska välja hundkurs. Här har vi gjort en sammanfattning men du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor utöver detta. På alla våra kurser är hela familjen varmt välkommen och kostnaden för kursen är per hund. Ange gärna hur många ni är som deltar. Alla våra priser är inklusive moms.

Datum & tider
Under alla kursers flikar så hittar du upplägget, alltså vilka veckodagar samt tider vi anordnar respektive kurs. Grundkurs och valpkurs finns både på vardagar, det vill säga en kväll i veckan men även som komprimerat till en helgkurs.

Plats
Vår lokal är på Hornsgatan 182 och när vi är ute och tränar så håller vi till i Tantolunden.

Vaccination
När du blir kallad till våra kurser så blir du ombedd att ta med dig bl.a. vaccinationsintyg. Vaccinationen får inte vara äldre än 4 år gammal och valpar ska ha påbörjat sin grundvaccinering. Kontakta oss om du har frågor angående detta.

Valpkurs eller grundkurs?
För hundar upp till 5 månader rekommenderar vi valpkurs. Har hunden passerat 5 månader så brukar grundkurs ibland passa bättre så kika först om det finns ett passande datum för grundkursen. Om inte, hör av dig till oss för vidare konsultation. Den största skillnaden mellan valpkurs och grundkurs är innehållet i teorin, ex. rumsrenhet brukar inte längre vara ett problem. Självklart finns det utrymme att fråga de frågor som normalt tillhör de lite yngre hundarna även på grundkurs och vi anpassar alltid innehållet på en kurs till deltagarnas nivå.

Fortsättningskurs
Fortsättningskurs är steg två efter valp- eller grundkurs. Vi ser gärna att man gått steg ett hos oss då vår fortsättningskurs är en påbyggnad av vår första kurs. Detta handlar om att vi är måna om att man ska få ut mesta möjliga av våra kurser och det är svårt för oss att veta vad andra kursanordnare går igenom på sina steg ett-kurser. Kontakta gärna oss om du gått din första kurs på annat håll så kan vi gemensamt komma fram till en passande lösning.

Betalning av kurs
Vi hanterar helst inte kontanter och har därför flera betalningsalternativ och valet är ditt. Kursen kan betalas på bankgiro eller på plats med kort. Vi erbjuder även Swish.