(required)

  Om du letar efter seriösa och trevliga dogwalkers med utbildning och försäkring, där dogwalkern är en del i ett seriöst registrerat företag som dagligen bedriver olika former av hundrastning med flerårig erfarenhet kan du redan nu anmäla ditt intresse till oss.

  Vi slipar nu upp oss med dogwalkers i områden som Södermalm, Vasastan och Birkastan.

  Vi har ännu inte kommit igång med vår DogWalking verksamhet men det vi kan säga i dagsläget är att vi kommer att erbjuda är 45 minuters promenad under dagtid, din hund kommer gå i en grupp med två-tre andra individer och rastningen anpassas och matchas utifrån individernas behov.

  Det kostar 3000 kr i månaden och rastningen sker 5 dagar i veckan.

  Anmäl gärna ditt intresse redan nu:

  Fyll i dina och din hunds uppgifter nedan för att lämna en intresseanmälan. Intresseanmälan är ej bindande. Du får svar vardagar inom 24 timmar.

  Efter att du fyllt i intresseanmälan så kommer du att få en bekräftelse på att vi har tagit emot din anmälan, dvs ett standardsvar. Ibland hamnar våra mail i skräpposten så håll utkik även där. Detta standardsvar skickas ut till alla som gör en intresseanmälan. Du får svar vardagar inom 24 timmar. Därefter så blir du kontaktad av oss. Om du har frågor så är du varmt välkommen att ringa oss.