Vi som jobbar på Hund I Stan

Vi som jobbar på Hund I Stan

1930765_30873703699_1684_n
Hund I Stan startades och drivs av Evelina Näsholm
 som är utbildad hundinstruktör, problemhundskonsult, assistanshundsinstruktör, kantarellsöksinstruktör, tävlingslydnadsinstruktör, brandvarnarhundsinstruktör, licenserad testledare och instruktör för Hundmedborgartestet och klickerinstruktör. Evelina var tidigare delägare i Stockholms Hundforum som startades 1999/2000 och drev innan det Hot Dog hunddagis med butik och kurser.

maria_redigerat_foto_350pixlar

Maria Carlsson har jobbat på olika hunddagis sedan 2007 och är utbildad djurvårdare via Säbyholms Naturbruksgymnasium. Hon och hennes ungerska viszla Stoja pysslar en del freestyle, tricks och lydnad.

annie_redigerat_foto_350pixlar
Annie Brofelt är ett välkänt ansikte på Hund I Stan och är just nu mammaledig. Annie har jobbat på olika hunddagis och med oss sedan 2010. Annie har genomgått en hunddagisutbildning samt gått de flesta kurserna med hund. Rocky, en schäferblandning är hennes närmsta fyrfoting.

madde
Madelene Johansson har avslutat sin hunddagisutbildning och ska snart läsa vidare till hundbeteendevetare. Lagotton Louie på tre år får följa med sin matte på en del kurser och det är också han som är anledningen till att Madelene ville jobba heltid med hund och utbildar sig. Nytillskottet Atlas är en boxer.

Ebba Nordenskjöld, Hund i Stan

Jag heter Ebba Nordenskjöld och tog studenten våren 2017 från Forshaga Akademin med inriktning hundsport. Jag är utbildad djurvårdare, allmänlydnadinstruktör genom SBK och har hunddagisutbildning. Tanken är även att utbilda mig till nosework instruktör. Med min Australian shepherd, Border collie och Husky blandning Zito tränar jag agility, drag, nosework och viltspår.